Basile Lemaire en Marcel Riemersma

Inspinity haalt veranderexpert Basile Lemaire binnen als partner

Inspinity groeit. En daar zijn we trots op. In de huidige hectische samenleving wordt wendbaarheid binnen organisaties steeds belangrijker. Daarom wordt er meer en meer beroep gedaan op onze expertises op het gebied van agile werken. We zijn dan ook zeer verheugd om aan te kondigen dat we een krachtige versterking gevonden hebben in veranderexpert Basile Lemaire.

In de afgelopen jaren heeft hij een focus gehad op wendbaarheid en verandering binnen de publieke sector. Hij ontwikkelde het Wendbaar ABC: een praktische en laagdrempelige aanpak om teams en afdelingen, buiten de ICT, snel wendbaar te laten werken. Per 1 januari 2021 heeft Basile zich als partner aangesloten bij Inspinity.

’We zijn heel blij met de komst van Basile Lemaire. Hij is een ware expert op het gebied van verandermanagement en agile toepassingen. Ik vertrouw erop dat we met zijn kennis het Wendbaar ABC voor een breder publiek bereikbaar kunnen maken. Dit is een mooi voorbeeld van gebundelde krachten met een win-win-win-uitkomst.’, Marcel Riemersma – Chief Purpose Officer Inspinity

Drs. Basile Lemaire (1971) is van origine bestuurskundige en is auteur van veranderboeken Ballen (m/v) op het blok (2013, over succesgericht veranderen binnen overheden) en Heren, Hoeren, Heiligen (2015, over leiderschap en vertrouwen). Als agile transformatie coach, gecertificeerd programma- en projectmanager, NLP Master Practitioner weet hij als geen ander hoe organisaties veranderprocessen met succes moeten leiden en aansturen.

‘Ik ben heel enthousiast om me als partner aan te sluiten bij een dynamische organisatie die in staat is om blijvende veranderingen bij klanten te realiseren. Vanuit mijn freelance praktijk werd het een steeds grotere uitdaging om aan de groeiende klantvraag te voldoen. Met Inspinity kan ik bestaande en nieuwe klanten ook beter bedienen met meer kennis, ervaring en expertise vanuit andere organisaties. We gaan mooie dingen doen!’, Basile Lemaire

We zijn ervan overtuigd dat we met Basile een partner in huis hebben die een zeer positieve uitwerking heeft op onze ambities. Samen gaan we aan de slag om Nederland economisch en sociaal te laten opbloeien, en organisaties succesvoller te laten opereren. Wat ons betreft wordt Nederland de voorloper op het gebied van agile transformaties.