(page in Dutch)

De gaafste opdrachten voor de echte agile kanjers

Wat ons als Inspinity bindt is een grenzeloze ambitie en doelgerichte passie om mensen, teams en organisaties te inspireren om wendbaar te zijn. Zodat ze kunnen inspelen op verandering en relevant kunnen blijven in hun markt en doelgroep.

Wij zijn een jong bedrijf, een echte new kid on the block. Met een eigen geluid. En met heel veel ervaring. En we hebben een gezond ambitieuze groei ambitie. Omdat we bij steeds meer organisaties onze impact willen hebben. En de BV NL daarmee vooruit willen helpen.

Wij doen de mooiste agile transformatie opdrachten, zitten vaak met meerdere collega’s en samenwerkers bij onze klanten en hebben daardoor ook echte impact in de agile transformaties.

Wij zijn een aanstekelijk sprankelende club. En dat ervaren onze klanten. We combineren passie met lef. Alles wat we doen is een gruwelijk coole ervaring en een experience met impact.

Past onze purpose bij jouw purpose? Heb jij ook die aanstekelijke passie? En ben jij ook die sprankelende agile kanjer die bij organisaties het verschil maakt? Dan moeten we ons zeker verbinden!

Dus. Ben jij agile transformatiemanager, agile coach, scrummaster, product owner of welke agile rol ook, laten we verbinden. Dat kan op vele manieren. In vaste dienst, als verbonden zzp’er of zelfs als partner en ondernemer. En in alle varianten zit bij ons een stuk ondernemerschap.

Interesse?

Laat een bericht achter en we hebben snel contact.