Het creëren van wendbare en veerkrachtige organisaties, door middel van het: 

 • implementeren van wendbare processen in het hart van de organisatie;
 • ontwerpen van waardestroom gerichte structuren en besturing;
 • orkestreren van transformaties in al haar aspecten;
 • coachen van management en leiderschap in alle lagen;
 • coachen en begeleiden van high performing teams;
 • creëren van een great place to work cultuur.

Is het je opgevallen dat het woord Agile tot nu toe nog niet is gevallen? Niet dat het een verboden woord is hoor, maar helaas is het tegenwoordig iet wat ‘gehyped’. Bij ons gaat het nou juist niet om de hype. Het gaat ons om het krachtige en bewezen gedachtegoed achter de Agile principes en WoW. 

Bij Inspinity delen we de grenzeloze ambitie en passie om mensen, teams en organisaties te helpen veerkrachtig, wendbaar en excellent te worden. Wat ons betreft is wendbaarheid (agility) namelijk een basis voor organisaties om te kunnen overleven in een steeds sneller veranderende wereld. Waarom? Het levert een organisatie de structuur, processen én de mindset om continue te verbeteren en te versnellen. Een aanpassingsvermogen om adequaat in te spelen op nieuwe marktkansen en bedreigingen. De competentie om te floreren in de hedendaagse grootschalige digitalisering. En het levert een cultuur en mindset die de basis is voor een great place to work. 

Wij geloven ten diepste dat dit de beste, de mooiste en ook de leukste organisaties creëert. En dat gunnen we natuurlijk alle organisaties!  

Wie wij zijn? Wij zijn professionals en vooral eigen, wijze, authentieke en talentvolle mensen. Onze talenten benutten we ten volle in het werk dat we doen, mensenwerk. Ons motto is niet voor niets ‘Wij creëren waarde voor en door mensen’. Wij omarmen een growth mindset. Groeien als bedrijf, groeien als team en groeien als individu staan bij ons centraal. Als echte ‘vakgekkies’ dragen we graag actief bij aan de ontwikkeling van ons vak. Dit doen we natuurlijk op dagelijkse basis via onze opdrachten bij de mooiste organisaties en daarnaast zijn wij de oprichters van de Blue Striped Frog community #poweredbyinspinity, waarin we kennis delen met vakgenoten op grote schaal. 

Het is dan ook prachtig om te zien dat steeds meer organisaties onze hulp vragen bij die cruciale verandertrajecten. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons het verschil willen maken, door posities te vervullen in het hart van een verandering en daarmee échte impact maken. Vanuit onze positie kunnen wij een great place to work cultuur injecteren die duurzaam is. Hoe gaaf is dat!? 

Om het nog maar even kort en bondig voor je samen te vatten: 

 • Hou jij van uitdagende en ambitieuze verandertrajecten? 
 • Weet jij mensen, teams en organisaties in beweging te krijgen? 
 • Sprankel jij elke dag, waarmee je je omgeving inspireert met jouw energie en passie? 
 • Zet jij je talenten graag iedere dag weer in en ontwikkel je ze ook met veel plezier? 
 • Hou jij van de ‘new kid on the block’ mentaliteit om een uitdager te zijn en wil je meebouwen aan ons jonge florerende bedrijf? 
 • Wil je onderdeel zijn van onze ‘great place to work’ en daar jouw eigen, wijze en authentieke bijdrage aan leveren? 

Wij geloven niet in fancy titels, maar om je een beetje een beeld te geven van welke type profielen wij graag bij ons team zien aansluiten: Agile consultant en coach, Team coach, Organisatie gids, Verandermanager, Transformatiemanager. 

Oh ja, onze arbeidsvoorwaarden nog natuurlijk. Maak je geen zorgen. Die zijn keurig boven par in de markt. Daarmee maken we overigens niet per se het verschil, want dat maken we voornamelijk door onze primaire arbeidsvoorwaarden: autonomie, vakmanschap en zingeving. 

Hebben we je nieuwsgierigheid geraakt en is je enthousiasme niet meer te stuiten? Vul dan onderstaand formulier in en ga met ons mee op reis. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!