Het creëren van wendbare excellente organisaties voor onze klanten. 

Het vormgeven van de organisatieverandering en de transformatie aanpak.

Het orkestreren van een transformatie in al haar aspecten.

Het ontwerpen van waardestroom gerichte structuren en besturing van een organisatie.

Het implementeren van wendbare processen in het hart van de organisatie.

Het coachen en begeleiden van high performing teams.

Het creëren van een great place to work cultuur.

Het coachen van management en leiderschap in alle lagen. 

Het is dan ook prachtig om te zien dat steeds meer organisaties onze hulp vragen bij deze voor hen cruciale verandertrajecten. En dus zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Als professionals van Inspinity vinden we dit type organisatieverandering de mooiste trajecten om aan te werken. Niet in het minst vanwege die great place to work cultuur die we daarmee kunnen injecteren. Zo waardevol en zo dankbaar om te doen! Daarbij zijn we in staat in organisaties echt het verschil te maken, door posities te hebben in het hart van de verandering en het veranderteam. Daardoor heeft ieder van ons echte impact! Onze professionals zijn eerst en vooral eigen, wijze, authentieke en talentvolle mensen. En die talenten benutten ze ten volle in hun werk. Dat is de kern van ons vak: mensenwerk. Ons motto is niet voor niets ‘Wij creëren waarde voor en door mensen’. Wij zijn echte vakprofessionals en dragen graag bij aan de ontwikkeling van dat vak, zoals via de Blue Striped Frog community, #poweredbyinspinity.  

Wij omarmen als company de growth mindset. Groeien als company, groeien als team en groeien als individu staan bij ons centraal. 

Om het kort en goed samen te vatten: 

  • Hou jij van uitdagende en ambitieuze verandertrajecten?
  • Weet jij mensen, teams en organisaties in beweging te krijgen?
  • Sprankel jij elke dag, waarmee je je omgeving inspireert met jouw energie en passie?
  • Weet jij verandertrajecten vorm te geven en doelgericht te orkestreren?
  • Durf je ook door te pakken als het er echt even om gaat?
  • Leef jij ook voor het creëren van verander impulsen die er toe doen?
  • Zet jij je talenten ook graag elke dag weer in en ontwikkel je ze ook met veel plezier?
  • Vind je het leuk om mee te bouwen aan ons jonge florerende bedrijf?
  • Hou jij ook van de ‘new kid on the block’ mentaliteit om de uitdager zijn? 
  • Wil je ook onderdeel zijn van onze eigen great place to work en daar ook jouw eigen, wijze en authentieke bijdrage aan te leveren? 

Wij geloven niet zo in fancy titels, maar om een beeld te geven met welke type profielen we ons graag willen versterken: Agile consultant en coach, Team coach, Organisatie gids, Verandermanager, Transformatiemanager. 

Oh ja. Onze arbeidsvoorwaarden. Maak je geen zorgen. Die zijn keurig ‘boven par’ in de markt. Maar daarmee maken we niet per se het verschil. Het verschil maken we door onze primaire arbeidsvoorwaarden: autonomie, vakmanschap en zingeving.  

Het mag duidelijk zijn. Wij Inspinity hebben een gruwelijk mooie passie en purpose. Herken jij je in deze passie en purpose? 

Is het je opgevallen dat het woord Agile tot nu toe nog niet is gevallen? Oeps, nu doen we het toch! Het is geen verboden woord hoor, maar helaas is het tegenwoordig ‘gehyped’. En bij ons gaat het nou juist niet om de hype. Het gaat ons om het krachtige en bewezen gedachtegoed achter de Agile principes en WoW  

Bij Inspinity delen we de grenzeloze ambitie en passie om mensen, teams en organisaties te helpen veerkrachtig, wendbaar en excellent te worden. Omdat we geloven dat wendbaarheid (agility) uiteindelijk voor organisaties een basis is om te kunnen overleven in een steeds sneller veranderende markt en context. Het levert een organisatie de structuur, processen én de mindset om continue te verbeteren en te versnellen. Het levert de organisatie een adequaat permanent aanpassingsvermogen om sneller in te spelen op nieuwe marktkansen en bedreigingen. Het levert de organisatie de competentie om te kunnen dealen en zelfs floreren met de vergaande en versnelde digitalisering die plaatsvindt in steeds meer branches en organisaties. En het levert de organisatie een cultuur en mindset die voor iedereen een great place to work biedt. 

Bij Inspinity geloven we ten diepste dat dit de beste, de mooiste en ook de leukste organisaties creëert. En dat gunnen we natuurlijk alle organisaties!  

Wil je alvast ontdekken hoe het bij Inspinity is en of onze vibe en passie ook bij jou past, kijk dan hier naar een aantal korte intro video’s van collega’s  

Wil je alvast ontdekken hoe het is om bij en met ons bij organisaties veranderingen te begeleiden, kijk dan hier naar een greep uit onze veranderimpulsen