We are hiring!

Wat onze klant zegt!

We leven en werken in een 'VUCA wereld' - Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous

Organisaties moeten wendbaar zijn om blijvend succesvol te zijn

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat organisaties blijvend hun doel waar kunnen maken - zelfs in een VUCA wereld

Waarom is wendbaarheid belangrijk

Aanpassen aan verandering

We leven in een snel veranderende wereld. Om succesvol te zijn en als organisatie relevant te blijven, is wendbaarheid nodig.

Transformeren naar digitaal

Digitale transformatie is een fundamentele verandering in de manier waarop organisaties werken. Een wendbare manier van werken en denken voedt en versnelt digitale transformaties.

Een geweldige plek om te werken

Een Agile manier van denken helpt om een geweldige werkplek te creëren. Een plek waar gelukkige mensen werken in sprankelende teams. Een plek die het beste talent aantrekt.

Drie pijlers van wendbare organisaties

Structuur

Een Agile structuur omvat de organisatorische opzet van teams, afdelingen en waardestromen. Om doelgerichte  autonomie te ondersteunen, controle te creëren, stabiliteit te garanderen. Dit gaat over 'squads, teams, tribes, trains, guilds, chapters' en meer.

Proces

Agile processen ondersteunen het werken in korte iteraties, incrementele levering, transparantie en een korte feedback-loop. Ze creëren doelgerichte autonomie tussen teams. Gebruik makend van methodologieën zoals Scrum, Kanban, Obeya, Spotify, SAFe, LeSS.

Mindset

De agile mindset gaat over samenwerking, transparantie, continue verbetering, dienend leiderschap, focus op het leveren van waarde. Het is de agile manier van denken die groepen omzet in sprankelende teams, die verbluffende resultaten voor hun klanten oplevert.

We zijn gepassioneerd om uw agile transformatie succesvol en duurzaam te maken, als enabler voor uw strategie

We hebben het gedaan

Wij zijn een 'tribe' van zeer ervaren, enthousiaste en sprankelende mensen. Samen hebben we een schat aan ervaring en kennis op verschillende gebieden en in vele organisaties en industrieën. We hebben veel organisaties geholpen op hun reis naar meer wendbaarheid.

We regisseren het

We zijn gepassioneerd om uw agile transformatie succesvol te maken. We sturen, regisseren en begeleiden de reis naar een wendbare en sprankelende organisatie - klaar om in te spelen op verandering en een geweldige plek om te werken.

We houden ervan

Wat ons verenigt is een grenzeloze ambitie en passie om mensen, teams en organisaties te inspireren om wendbaar te worden. Zodat ze kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden - of zelf die verandering kunnen creëren!

Moderne organisaties zijn als een tol: de continue energie van mensen en teams zorgt voor beweging, waardoor de organisatie tegelijkertijd wendbaar en stabiel is

Pyramide

Traditioneel worden organisaties vaak gepresenteerd als een pyramide. Een symbool voor top-down leiderschap en een strakke controle van de operatie. Gericht op stevigheid en robuustheid. Gebaseerd op 'command and control'-principes. Hoewel een pyramide stabiel is, kan deze niet gemakkelijk worden verplaatst. Een pyramide is niet van zijn plaats te krijgen.

Flip

Wij geloven dat moderne agile organisaties een omgekeerde pyramide zijn: leiderschap ondersteunt en inspireert autonome agile teams - de teams waar businesswaarde wordt gecreëerd. Dergelijke omgekeerde pyramides lijken op het eerste gezicht niet stabiel. Maar wat als het begint te draaien ...

Inspinity: flip and spin

Spin

Voor ons zijn agile organisaties als een tol: wendbaar en stabiel tegelijk. De draaiende energie wordt gecreëerd door inspirerend dienend leiderschap, waardestromen van goed presterende autonome teams en een mindset die continu leren en verbeteren omvat.

Inspinity

Dit is een belangrijke transformatie voor organisaties. Een verandering in organisatieprincipes, structuur, processen, cultuur en leiderschap. Maar tegelijkertijd is het een beweging die relatief eenvoudig in gang kan worden gezet in delen van de organisatie. Het succes dat het creëert zal leiden tot een versnelling: de energie creëert momentum!

Wat onze klant zegt!

Inspinity heeft een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand brengen van onze huidige staat van Agile Maturitybinnen de Signify Digital organisatie. Door middel van een reeks vragenlijsten, workshops en betrokkenheid van alle betrokken rollen, werd onze baseline bepaald. Er werd een gedetailleerd aanbevelingsrapport en routekaart opgesteld, die we hebben aangenomen als ons basis transformatieplan voor 2023. Het bood ons een ambitieus en gestructureerd transformatietraject voor het jaar.

Parallel aan deze volwassenheidscheck werd een ander uitdaging aangepakt door Inspinity. Op het allerlaatste moment stapte Inspinity tijdelijk in om ons wereldwijde PI-evenement in Atlanta, VS, voor te bereiden en te leiden. Met minder dan 10 dagen was de snelheid en het detailniveau indrukwekkend, en het programmateam heeft een stijging ervaren in de levering van toezeggingen van 74% naar 91%.

Kate Collins - Head of Digital Delivery, Signify

De mensen van Inspinity combineren hun passie voor wendbaarheid, Agile en Devops met een enorme berg aan kennis en ervaring.

Al deze ingrediënten vertalen ze naar de context van HTM. Daardoor is hun aanpak daadkrachtig en energiek: er komt beweging!

Paul van den Heuvel - CIO, HTM

In onze reis bij Enexis naar een wendbaarder organisatie speelt Inspinity een belangrijke rol. Allereerst met het uitvoeren van een organisatie agility healthcheck

Een combinatie van een volwassenheid assessment en inspirerende workshops om de mogelijke volgende stappen en way of working te doorleven. De conclusies en aanbevelingen hebben we volop omarmd en zijn de leidraad voor de verdere ontwikkeling. En de inspiratie heeft geleid tot adoptie van al die aanbevelingen in onze waardenketens en teams. 

Momenteel implementeert Inspinity ons LACE – Lean Agile Center of Excellence. Ze maken kwartier, bouwen een roadmap, leiden en coachen het team en zorgen via hun voor doen - samen doen - zelf doen aanpak dat we als organisatie zelf in staat zijn om continue verbetering na te jagen.

Demis Rosa - Delivery Manager IT4ALLEnexis

We werken al enkele jaren met Inspinity samen, zowel bij onze opdrachtgevers als binnen onze eigen organisatie. 

Altijd met dezelfde pragmatische, positieve instelling en een geweldige dosis energie weten ze anderen in beweging te krijgen en onze consultants op te leiden om wendbaar te zijn in diverse klantomgevingen.

Anna Noorda - General manager, Goodzo

Connect

Bezoek

MyOffice

Computerweg 22

3542 DR Utrecht

Connect

Bezoek

MyOffice

Computerweg 22

3542 DR Utrecht