Agile Bootcamps

Agile Bootcamp ‘The Basics’

Je hoort het steeds vaker: organisaties gaan Agile werken. Maar wat houdt dat in? 

Voor iedereen die daar meer over wil weten, ontwikkelden wij onze Agile Bootcamp ‘The Basics’. 
Op 26 oktober 2021 organiseren we de eerste bootcamp. De deelnemers aan deze eerste sessie bieden we een mooie introductieprijs!

Je hoort het steeds vaker: organisaties gaan Agile werken. Maar wat houdt dat in?
Om die vraag te beantwoorden ontwikkelden wij onze Agile Bootcamp ‘The Basics’.
Op 26 oktober 2021 organiseren we de eerste bootcamp, tegen een zeer voordelige introductieprijs.

Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie, maatschappelijke organisatie of social enterprise? Iedere bootcamp reserveren we twee gratis plaatsen voor deelnemers uit die doelgroepen!

Wat leer je?

Agile, scrum, kanban, product owner, scrummaster, retrospective en zo kunnen we nog wel even doorgaan … Wendbaar werken kent een wirwar van jargon; maar wat betekenen deze termen en hoe verhouden ze zich tot elkaar? Dat is waar we tijdens de Inspinity Agile Bootcamp ‘The Basics’ samen met jou op in gaan! Laagdrempelig, onderzoekend en interactief! 

Tijdens de vier uur durende online bootcamp nemen we je in vogelvlucht mee in de basisprincipes van het agile gedachtengoed. We geven je een stevige inkijk in de manier van werken en hoe je dit kunt vertalen naar de praktijk. Na het volgen van deze online bootcamp heb je een goed beeld van de agile principes en wat dit in de praktijk betekent. 

Voor wie?

  • Voor iedereen die meer bekend wil raken met agile denken en werken. 
  • Voor iedereen die opheldering zoekt rondom feiten en fabels uit de wandelgangen van andere organisaties. 
  • Voor iedereen die wil onderzoeken of agile werken een oplossing is voor de uitdagingen in de dagelijkse praktijk binnen hun organisatie. 

 De bootcamp wordt gegeven door praktijkdeskundigen verbonden aan Inspinity. Ervaren agile professionals die zelf met hun voeten in de ‘Agile klei’ staan, in verschillende rollen en binnen verschillende organisaties.

Heb je nog vragen? Mail ons gerust!

Introductieprijs: €198,-

Datum: 26 oktober van 13:00 – 17:00
Locatie: online
Maximaal aantal deelnemers: 12

Inschrijven