Team Flow Experience

Wordt de voortgang van jullie team belemmerd door factoren die lastig te achterhalen zijn? Verspillen jullie veel tijd aan taken die stroef verlopen? Kost het afhandelen van werk vaak meer tijd dan verwacht?

In veel gevallen is de sleutel tot verbetering niet 'harder werken', maar 'slimmer werken'.

Ontdek de Team Flow Experience

De Team Flow Experience is een drie uur durende interactieve sessie die bestaat uit een mix van theoretische kaders, een simulatie in de vorm van een 'serious game' en een workshop om de opgedane inzichten vast te leggen. Gedurende deze ervaring zal jullie team de dynamiek van echte werkprocessen doorleven en leren begrijpen hoe bepaalde werkafspraken de teamflow kunnen versterken of verstoren.

Meer flow

Jullie merken hoe bepaalde werkafspraken de snelheid beïnvloeden waarmee jullie taken voltooien en jullie verkennen manieren om meer flow binnen het team te realiseren.

Betere werksfeer

Jullie leren hoe jullie een fijnere werksfeer kunnen creëren, gekenmerkt door rust en focus, wat leidt tot minder stress en een verhoogde tevredenheid onder de teamleden.

Tevreden klanten

Jullie verbeteren de klant- en afnemertevredenheid door snel, betrouwbaar en waardevol resultaten te leveren.

Ervaringen

De Team Flow Experience was een hele waardevolle, leuke en inspirerende ervaring. In een paar uur tijd hebben we diepgaande en verassende inzichten opgedaan waarmee we onze aanpak als team kunnen verbeteren. Een aanrader!

Rutger Horsten
Manager IT Project & Portfolio, Dura Vermeer

Ik heb de Team Flow Experience van Inspinity met alle 3 mijn teams gevolgd. Het waren hele waardevolle sessies waarin ook ruimte was om een goede discussie te houden over de huidige situatie binnen de teams en waar we als teams naartoe willen groeien aan de hand van de nieuwe ideeën en theorieën die we hebben geleerd tijdens de Team Flow Experience!

Jeroen Burggraaf
Scrum Master, BAM

Zet de volgende stap

Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en te groeien als team?

Voor een investering van €1800,- biedt de Team Flow Experience een ongeëvenaarde kans om de productiviteit en tevredenheid binnen jullie team te verbeteren.

 

 

Contact us

Connect with us

Visit us

MyOffice

Computerweg 22

3542 DR Utrecht